Plock ur Emmausbrevet oktober 2016

Så har vi igen kommit in ett tag in i hösten, Guds färgrika nåd strömmar över oss varje dag då vi fått nujta av den färgsprakande naturen i år. Igen en gång har vi fått bekräftelse på att våra hjärtan tänds som Emmauslärjungarnas "Vore inte våra hjärtan brinnande...", Luk 24:32.

En Emmmausdag är planerad till 19 november kl. 10-15.30 i Borgå Metodistkyrka, Brunnsgatan 31. Anmäl dig senast 2 dagar innan till 0405726738 eller mona.gronroos@gmail.com.

Ur programmet: Bibelundervisning, Lunch, Vandringsgruppsmöte i grupper, Information och diskussion om framtiden. Vi avslutar med nattvard ca kl 15.30. Vi träffas kl 10 med kaffeservering. Välkommen från när och fjärran! Låt dig tändas! Vi delar upplevelser med varandra.

Årsmötet blir i nästa år och ordnas 18 mars 2017 i Kristuskyrkan, Apollogatan 5, Helsingfors. Dagen startar kl.10. Välkommen!

Så skall Guds frid som övergår allt förstånd intaga och bevara våra tankar i Jesus Kristus Vår Herre.
De colores
Guds färgrika nåd vare med oss alla
Emmauskram från mig
Mona