Viktiga datum

Ett datum till att lägga påminnet och reservera i din kalender: lördag den 27.1.2018!
Då har vi årets första Emmausdag och den hålls i Filadelfiaförsamlingen i Borgå. Vi möts där kl 10.00 och börjar med kaffe och dopp. Efter det får vi höra vad Stefan Salonen, omsorgspastor i Andreas kyrkan i Helsingfors, har fått på sitt hjärta för oss. Vi beställer pizza till mötesplatsen och därför behöver du anmäla dig till dagen senast 22.1.18. Efter lunch talar vi om den kommande Emmausvandringen, har bönegemenskap och firar nattvard. Vi slutar ca 15.00.

Följande vandring planerar vi att vara för både kvinnor och män, den kommer att hållas på Nilsas hösten 2018, närmare bestämt torsdag 20.9 – söndag 23.9.2018.

De Colores
Ilse Stenius